Baza Sportivă Gheorgheni: peste 100.000 utilizatori în prima jumătate de an de la inaugurare

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cea mai modernă bază sportivă cu acces gratuit din Cluj-Napoca a fost inaugurată în decembrie 2016. În 2017 au fost eliberate peste 12600 de carduri de acces și au fost peste 16.200 de utilizatori înregistrați pe platforma de rezervări online  www.bazasportivagheorgheni.ro.

Pentru acces/rezervări la Baza sportivă pot fi folosite și cardurile Cluj Bike. Au fost făcute de la inaugurare peste 27.500 de programări la terenurile de sport. Majoritatea sporturilor sunt de echipă, astfel că numărul de beneficiari este mult mai mare.

Cel mai mare număr de utilizatori a fost înregistrat în luna iunie, 15.000, urmează apoi luna aprilie cu 12.000. Aceste statistici se referă la persoanele care au folosit efectiv terenurilor de sport și pistele de popice, conform rezervărilor de pe platformă. Acestora li se adaugă utilizatori ai aparatelor de fitness în aer liber, alergători, bicicliști, patinatori pe role, copiii de la locurile de joacă și alți vizitatori ai întregului complex. În week-endurile cu vreme bună, mii de persoane vizitează Baza Sportivă zilnic.

Accesul este gratuit, iar rezervările se pot realiza online pe www.bazasportivagheorgheni.ro

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău