Astra-CFR 2-2. Giurgiuvenii au egalat la ultima fază a meciului!

Semieșec pentru Astra, la primul meci oficial din 2016, după ce liderul Ligii 1 a remizat în meciul din etapa a 24-a, cu CFR Cluj, scor 2-2.

Introdus titular de Marius Șumudică, Gabriel Enache a semnat prima ocazie a meciului. Marc a avut apoi noroc și la execuția lui Queiros. La cealaltă poartă, ardelenii nu au stat mult pe gânduri. Vitor Bruno a centrat ideal pentru Juan Carlos Ruiz, iar spaniolul a înscris la debutul în Liga 1.

În repriza secundă, Dani Coelho putea dubla avantajul oaspeților, dar Silviu Lung a fost la post. Portarul giurgiuvenilor nu a mai avut ce face însă în minutul 56. Juan Carlos Ruiz i-a întors serviciul lui Vitor Bruno, care a punctat cu dezinvoltură.

Astra a revenit repede în joc. Boldrin a beneficiat de gafa uriașă comisă de Marc și a redus din diferență. Giurgiuvenii s-au aruncat apoi spre poarta adversă, iar Daniel Niculae a avut două șanse importante de a restabili egalitatea, dar a nu a găsit spațiul porții.

În al doilea minut al prelungirilor, defensiva ardelenilor a mai comis o eroare. Boldrin a profitat din nou și Astra a obținut un punct nesperat, 2-2.

sursa: digisport.ro

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii