Sorin Bogdan, președintele Asociației Futnet România, în direct la televiziunea cehă

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește cea de-a 12-a ediție a World Futnet Championships între 16 și 18 noiembrie 2018.

Acest eveniment este organizat de Asociația Futnet România și de Federația Internațională UNIF – Union Internationale de Futnet

World Futnet Championships 2018 reprezintă un spectacol cu excelente abilități ale sportivilor de toate vârstele. Aceștia vor să câștige admirația și respectul tuturor fanilor. Este o ocazie fantastică de a vedea multe talente în devenire și viitoarele stele ale acestui sport. http://cluj2018.futnet.ro/

Președintele Asociației Futnet România, Sorin Bogdan, a onorat invitația omologilor de la asociația din Cehia, pentru a fi prezent la finala Superligii.

Într-o atmosferă deosebită, Vsetin a învins în maximum de meciuri pe Modrice, în finală, cu scorul general de 5-4. Partida a fost urmărită de peste 1000 de spectatori și a fost transmisă în direct de către canalul public din Cehia.

În studioul de analiză a fost invitat și Sorin Bogdan, alături de campionul mondial și european Petr Bubniak, acum comentator-specializat pentru TV

Sorin Bogdan a vorbit, în principal, despre eforturile pe care România le face, pe toate planurile, să promoveze intensiv futnetul.

Sorin Bogdan a oferit detalii despre organizarea apropiatelor Campionate Mondiale de futnet de la Cluj-Napoca. El a înmânat 110 bilete unor fani cehi care au achiziționat tichetele de acces. Aceștia vor ajunge la Cluj-Napoca, în perioada 16-18 noiembrie, pentru Campionatele Mondiale.

”Este un lucru deosebit că se vorbește despre România și despre futnetul românesc în Cehia, inventatoarea acestui sport. Avem multe de făcut pentru a-i ajunge din urmă, însă avem o echipă muncitoare, omogenă, care este dispusă să învețe. Avem specialiști în domenii distincte și pe viitor cred că vom dezvolta foarte mult tenisul cu piciorul în România. Campionatele Mondiale cred că vor fi doar un prim pas în ceea ce înseamnă, din punctul meu de vedere, strategia de impunere a tenisului cu piciorul drept sport național în România”, a declarat Sorin Bogdan.