Sunteti aici:SocialApel către motocicliști: Să înceteze ambalarea motoarelor noaptea, pe străzile din Cluj-Napoca, în apropierea spitalelor

Apel către motocicliști: Să înceteze ambalarea motoarelor noaptea, pe străzile din Cluj-Napoca, în apropierea spitalelor

Publicat in data

Un apel a fost lansat în comunitatea Info Trafic Cluj-Napoca, exprimând preocuparea și nemulțumirea față de practica unui grup de motocicliști care își ambalează motoarele noapte de noapte pe străzile din oraș, în special pe bulevardul Clinicilor, în apropierea spitalelor. Mesajul transmis are ca scop sensibilizarea motocicliștilor și îndemnul la respectarea liniștii și a nevoilor pacienților internați în acea zonă.

Cetățeanul menționează că această practică, care constă în ambalarea motoarelor cu sunete puternice, creează un disconfort semnificativ pentru cei aflați în suferință în spital și pentru locuitorii din zonă. El face un apel către motocicliști pentru a-și manifesta pasiunea într-un mod mai responsabil, sugerând să își desfășoare activitățile pe autostradă sau în zone mai puțin populate.

În contextul acestei preocupări, comunitatea locală a subliniat faptul că, în general, ambulanțele care transportă pacienți nu utilizează sirenele în această zonă, pentru a evita crearea unui disconfort auditiv suplimentar pentru pacienți.

Sursa: Info Trafic Cluj-Napoca

Sursa foto: Via Cluj TV

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...