andre rieu

Andre Rieu, pentru prima dată la Cluj

Andre Rieu ajunge pentru prima dată în concert la Cluj-Napoca. Artistul va susține un concert live pe 5 aprilie în Sala Polivalentă.

”Puneți-vă în agendă 5 aprilie 2019 ora 20. În BT Cluj Arena Andrei Rieu va concerta pentru prima dată la Cluj în concer LIVE. A fost de multe ori solicitat să ajungă și la Cluj. Am primit informația că în sfârșit acest lucru nu mai este doar o poveste, este o certitudine. Andre Rieu și-a stabilit deja calendarul, iar concertul de la Cluj din 5 aprilie face parte din concertul mondial 2019.  5 aprilie 2019 ora 20:00, sala BT Arena din Cluj. Mă bucur că Andre Rieu ajunge la Cluj și apreciez efortul făcut de cei de la Polivalentă”, a fost anunțul primarului Emil Boc.

Biletele vor fi disponibile începând de joi, 29 noiembrie, la ora 10:00. Vor putea fi achiziționate atât online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum și din magazinele partenere Eventim din toată țara, la prețuri ce pornesc de la 200 lei, în funcție de categoria de loc.

André Rieu este un violonist, dirijor și compozitor olandez. Rieu este cunoscut pentru înființarea Orchestrei Johann Strauss în 1987.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare