Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj sărbătorește pasagerul cu 1 milion în 2018

Aeroportul Internațional din Cluj a sărbătorit astăzi pasagerul său cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2018, cu o lună mai devreme comparativ cu 2017, ca urmare a unui tredn pozitiv de creștere a traficului aerian din primele 5 luni ale anului.

Aeroportul Internațional clujean atinge pentru a opta oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrați într-un an calendaristic.

Pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în 2018 a fost transportat anul acesta de către operatorul aerian Turkish Airlines, pe zborul său spre Istanbul. Norocosul pasager, Pop Maria Teodosia a fost selectat odată cu check-in-ul pasagerilor și premiat un un zbor dus-întors pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul.

”Ne bucurăm că sărbătorim împreună cu înteraga comunitate locală pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2018. Mulțumim tutror pasagerilor care au ales ca punct de plecare sau sosire aeroportul nostru„, a declarat directorul Aeroportului David Ciceo.

”Turkish Airlines, compania aeriană care zboară către cele mai multe țări și destinații internaționale din lume, acordă o importanță deosebită promovării orașelor spre care zboară, iar Cluj-Napoca este cu siguranțî unul dintre acestea. Astăzi, odată cu întâmpinarea pasagerului cu numărul 1 milion al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu”, pe un zbor al companiei Turkish Airlines, suntem onorați să contribuim la creșterea traficului Aeroportului Internațional”, a declarat Alper Atalay, director vânzări Turkish Airlines.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare