Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj celebrează 10 ani de zboruri către Tunisia

tonisia 2

Consiliul Judeţean Cluj, Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj şi Kartago Tours împreună cu Oficiul Naţional de Turism al Tunisiei aniversează 10 ani de zboruri turistice spre Tunisia operate de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj.

Zborurile turistice spre Tunisia au început în data de 16 iunie 2004, fiind operate de către compania  aeriană  Nouvelair, pe ruta Cluj – Monastir. De-a lungul celor 10 ani,  destinaţiei Monastir i s-a adăugat şi desCtinaţia Tunis, zborurile fiind operate de către compania Tunis Air.

„Astăzi am sărbătorit 10 ani de colaborare foarte bună cu o firmă de turism importantă care operează, și va opera, pe aeroportul din Cluj, și iată că dânșii vin de anul acesta cu trei destinații, și mă refer la Tunisia, Egipt și Grecia, și foarte important este relația cu statul tunisian. Astăzi s-au deplasat la Cluj reprezentanți ai Ministerului Turismului din Tunisia, ceea ce înseamnă că există un interes deosebit pentru ceea ce se întâmplă pe aeroportul din Cluj. Este foarte important să se cunoască că investiția pe care am finalizat-o în cursul anului trecut a adus foarte multe destinații, și sunt convins că negocierile pe care le avem în derulare cu alți operatori și pentru alte destinații vor avea succes, și asta totul pentru că Consiliul Județean a făcut investiții în acest obiectiv”, a declarat președintele Consiliul Județean Cluj, Horea Uioreanu.

Pe rând au mai luat cuvântul,reprezentantul Kartago Tours, Diana Petroi, directorul Oficiului Național de Turism al Tunisiei din Budapesta, Leith Ben Zakour şi directorul general al Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj David Ciceo, fiecare explicând mulţumirea lor faţă de acestă colaborare.

„Aș dori să confirm că Tunisia, în ciuda situației speciale în care se află, va continua să aibe o prezență în continuare în România. Tunisia este pregătită să vă primească cu brațele deschise în acest an”, a declarat Leith Ben Zakour.

Zborurile turistice spre Tunisia au început în data de 16 iunie 2004, fiind operate de către compania  aeriană  Nouvelair, pe ruta Cluj – Monastir. De-a lungul celor 10 ani,  destinaţiei Monastir i s-a adăugat şi destinaţia Tunis, zborurile fiind operate de către compania Tunis Air.

 

Mihaela Trif

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.