Accident mortal pe strada Câmpul Pâinii. Un șofer băut a intrat cu viteză într-un stâlp

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 23:40, pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.
Conform primelor informaţii, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp.
Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism.
Conducătorul auto a fost rănit grav. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.
Din imagini se poate vedea cum mașina a ajuns un morma de fiare în jurul stâlpului, motorul a zburat din mașina la câțiva zeci de metri. Strada este una cu denivelări, și potrivit șoferilor care au lăsat comentarii pe Infotrafic Cluj, doar o viteză foarte mare putea conduce la un asemenea deznodământ.
Politistii rutieri au dispus reţinerea pentru 24 de ore a conducătorului auto implicat în accidentul rutier de pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca.
În perioada următoare, cel în cauză va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Latest articles

Related articles