Accident grav pe Autostrada Transilvania în cursul nopții! O femeie și un bărbat au decedat

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Continuă accidentele din regiunea Apusenilor, în cursul nopții dintre 2 și 3 iulie având loc, pe A3, un incident extrem de grav, în care două persoane și-au pierdut viața.

A fost nevoie de intervenția unei autospeciale cu modul de descarcerare, a două echipaje SMURD și unul SAJ, acestea fiind alertate în cursul nopții, ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda.

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău