Abonamentele de parcare pentru zona doi vor putea fi plătite online

Primarul Emil Boc vine în spijinul clujenilor care vor abonamente de parcare în zona doi și le oferă posibilitatea să achite abonamentele online. Primarului nu i se pare normal ca acești oameni să stea la coadă la ghișeele primăriei.

”Deși suntem un oraș Smart City trebuie să stai la coadă să îți plătești abonamentul de parcare pentru zona doi. Sunt aproximativ 3000 de locuri de parcare în zona doi și sunt 1200 de persoane care își fac abonament, pe o lună, pe două sau pe un an. Acești oameni stau la coadă pentru a-și plăti abonamentele. Am fost supărat pentru că nu se poate plăti online. Împreună cu specialiștii am găsit procedura, iar de la 1 martie, toți cei care vor dori să își ia abonament pentru zona doi de parcare vor putea să facă acest lucru online, fără să mai stea la coadă la ghișeu să piardă timp și să se enerveze. Lucrurile acestea trebuie îmbunătățite în fiecare zi pentru că avem capacitatea și posibilitatea respectivă, să fim un oraș smart. Cel târziu din luna martie, acest abonament se va putea plăti online”, a declarat primarul Emil Boc.

Un abonament de parcare în zona doi costă 100 de lei/lună pentru persoanele fizice și 140 de lei pentru persoanele juridice. Pentru riverani persoane fizice 25 de lei/lună.

Latest articles

Related articles