A fost deschis dosar penal pe numele adolescentelor din Târgu Jiu, care au agresat o altă minoră

By | Published | Niciun comentariu

Un videoclip care a apărut ieri pe întreg internetul șochează o țară întreagă, în el regăsindu-se mai multe adolescente care agresează o altă minoră scuipând-o, lovind-o și trăgând-o de păr. 

După ce imaginile au făcut înconjurul României, autoritățile au identificat persoanele din filmuleț, iar IPJ Gorj anunță astăzi că pe numele agresoarelor au fost deschise dosare penale pentru faptele lor. Incidentul s-a produs în Târgu Jiu și a devenit o cauză de îngrijorare pentru multe persoane, în acest videoclip putând fi vizualizată gravitatea bullying-ului în rândul copiilor din România.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care au exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre tinerele care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *