Anunțul Poliției Cluj în cazul poștașului bătut într-o scară de bloc. Agresorul s-a enervat din cauza unui preaviz

Un poștaș din Cluj-Napoca a fost bătut într-o scară de bloc din Mănăștur, motivul agresiunilor fiind înmânarea unui preaviz pentru întreruperea curentului electric.

Bruta și-a revărsat nervii asupra bietului poștaș de 69 de ani, deși acesta nu avea nicio legătură cu întreruperea curentului agresorului. Cei de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj anunță că au demarat cercetările penale.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Cercetările au fost demarate din oficiu la data de 23 iunie a.c., urmare a acestor imagini, ulterior fiind identificate și audiate persoanele implicate.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.

În continuare se derulează investigații sub coordonarea directa a procurorului de caz, în vederea administrării probatoriului și tragerea la raspundere penala a autorului”, a transmis IPJ Cluj.

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.