Ștefan Mandachi: „Cluj-Suceava 301 km (pe autostradă îi faci în două ore ș-un pic). Noi avem deja cinci ore si suntem la Humor abia”

Inițiatorul campaniei „România vrea autostrăzi #șîeu”, Ștefan Mandachi, care a lansat, la TIFF, anul acesta, filmul finanțat de către el, vorbind despre lipsa autostrăzilor din România, a scris o postare în care, spune el, descrie cel mai bine deficitul de astfel de infrastructură rutieră în țara noastră.

„Ilustrația perfectă a drumurilor din România: Cluj-Suceava 301 km (pe autostradă îi faci în două ore ș-un pic). Noi avem deja cinci ore si suntem la Humor abia . Te pornești în amiaza mare și ajungi la noapte. Ne trăim viețile în mașină dar așteptăm ca alții să protesteze…

30/15 e singurul film făcut la noi (nu cred că s-a mai făcut nici în Europa) despre lipsa autostrăzilor. Singurul. Cu buget integral din surse private (în traducere, din buzunarul propriu) fără niciun sprijin sau finanțări exterioare”, a scris antreprenorul pe pagina sa de Facebook.

Ștefan Mandachi și-a lansat la TIFF.19 filmul „30 de ani și 15 minute”, acesta având două proiecții de-a lungul festivalului. Antreprenorul s-a arătat încântat de publicul din oraș, postând în online o fotografie cu descrierea „Mă mut la Cluj” și mulțumind spectatorilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii