U BT Cluj a câștigat din nou Cupa României

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

U-Banca Transilvania a câștigat trofeul Cupa României pentru a doua oară consecutiv, după ce a câștigat finala cu BC Mureș.

Meciul a fost unul deosebit de echilibrat și decis în ultimele secunde, într-o atmosferă superbă creată de galeriile ambelor echipe.

Echilibrul a fost cuvântul de ordine în jocul disputat în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu, jucătorii celor două echipe dorindu-și cu ardoare trofeul aflat la masa oficială.

Niciuna dintre echipe nu a reușit să pună pe tabelă un avantaj mai mare de două-trei posesii, de fiecare dată acesta evaporându-se în următoarele trei-patru faze.

În ultimele patru minute, frâiele au fost preluate de mureșeni, foarte inspirați pe finalizare și concentrați în defensivă. Aceștia au reușit să șteargă de pe tabelă cele șase puncte avute în avantaj de către U-Banca Transilvania în minutul 36.

BC Mureș conducea cu 78-74 cu 80 de secunde înainte de fluierul final, însă Aleksandar Rasic nu a fost de acord cu deznodământul cerut de mureșeni. O triplă cu 45 de secunde înainte de final, la care a adăugat un jump shot de două puncte au trecut echipa noastră la conducere!

Chiar daca în ultimele secunde Alin Borșa a avut soarta meciului în mâini, acesta a preferat o aruncare de trei puncte în loc să se apropie de coș și să înscrie două, a ratat. Cupa României se alătură exemplarului câștigat anul trecut, la Oradea!

Aleksandar Rasic a fost desemnat MVP-ul finalei!

ALEKSANDAR RASIC:

”Ne-am făcut singuri viața grea, însă nu am cedat până la final și, cu noroc, am câștigat. Nu am jucat prea bine, dar ne-am atins obiectivul, am mai pus un trofeu în vitrină și ne întoarcem la muncă. Trebuie să le spun un mare «Mulțumesc!» fanilor noștri, care efectiv ne-au dus în spate tot meciul!”

”A fost un meci foarte intens, unul demn de o adevărată finală, cele două echipe au trecut peste oboseala acumulată de-a lungul acestui turneu și au dat tot ce au avut mai bun în ele! A fost un efort extraordinar din partea băieților! Îi felicit pe cei din Târgu Mureș, au avut șansa lor să câștige acest meci, însă noi l-am avut pe Aleksandar Rasic, un jucător cu o extrem de mare experiență, care ne-a ajutat în acele momente și îl felicit pentru asta! Îmi felicit toți jucătorii, au luptat, au dat tot ce au avut mai bun în ei de la primul și până la ultimul, au fost pozitivi și au trecut peste unele momente nu tocmai bune, mai ales în meciul de azi. Ne bucurăm două-trei zile, însă ne apucăm de treabă de luni și revenim la campionat, care este principalul nostru obiectiv! Le mulțumesc fanilor că au venit în număr atât de mare, ne-au încurajat fantastic de-a lungul meciului chiar și atunci când am fost conduși și nu pot decât să mă înclin în fața lor!”, a declarat MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău