Prins în flagarnt în timp ce voia să dea 2000 de lei mită unui agent de poliție

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului S.V. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prev. și ped. de art. 290 Cod Penal. Cauza a fost instrumentată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Cluj, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală.

În fapt, în data de 20.05.2016, S.V. a oferit, cu titlu de mită, suma de 2000 lei unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Cîțcău, județul Cluj, pentru ca acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de constatare a unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în condițiile în care S.V. avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Agentul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunțat fapta, S.V. fiind prins în  data de 24.05.2016 în flagrant în momentul în care, fiind citat la postul de poliție pentru a fi audiat în calitate de suspect în dosarul penal 533/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, a remis denunţătorului suma de 2000 lei, în contextul discuțiilor și promisiunilor anterioare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii