“Acvilele” tricolore, meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European

Baschetul românesc se pregăteşte de cel mai important meci al finalului de an: România – Israel, partidă decisivă pentru calificarea “acvilelor” la Campionatul European de Baschet Feminin – Cehia 2017.

Echipa naţională de baschet feminin a României va evolua din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cel mai important meci din campania de calificare la Eurobasket Women 2017. “Acvilele” pregătite de antrenorul Miroslav Popov urmează să primească replică reprezentativei din Israel, în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 20:00, întâlnirea urmând să fie transmisă în direct de TVR2.

Această partidă este foarte importantă pentru echipa naţională, victoria fiind singură variantă pentru a rămâne în cursa calificării la turneul final european de anul viitor. Fanii baschetului românesc, şi nu numai, sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru a fi alături şi pentru a le susţine pe “Acvile” în drumul spre Eurobasket Women 2017.

Venind în întâmpinarea suporterilor, au şi fost puse în vânzare biletele pentru marea confruntare decisivă dintre România şi Israel, din 19 noiembrie, preţul tichetelor fiind unul accesibil – în funcţie de loc şi de sector, poţi achiziţiona un bilet cu numai 10 lei, 15 lei sau 20 de lei. Biletele pot fi achiziţionate direct de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sau de pe platforma electronică myticket.ro.

Totodată, suporterii au parte şi de o promoţie deosebit de atractivă, anunţată pe myticket.ro: Dacă ai comandat sau urmează să comanzi bilete pentru evenimentul masculin EuroBasket 2017 de anul viitor, de la Cluj-Napoca, primeşti GRATUIT şi o invitaţie la meciul feminin România-Israel, de pe 19 noiembrie 2016! Comandă pe această pagină bilete pentru meciul România-Israel şi trece la date de contact ACEEAŞI ADRESA DE EMAIL pe care ai folosit-o când ai cumpărat bilete la meciurile “Vulturilor” la EuroBasket 2017. Îţi vor fi generate imediat biletele gratuite la meciul “Acvilelor”!

Reamintim că naţionala feminină a României se află în plină campanie de calificare la Eurobasket Women 2017, luptându-se pentru calificarea la turneul final din Cehia cu reprezentativele similare ale Turciei, Israel şi Bosnia&Herţegovina. După patru etape, clasamentul Grupei H arată astfel:

  1. Turcia – 7 puncte
  2. Israel – 6 puncte
  3. România – 6 puncte
  4. Bosnia&Herţegovina – 5 puncte

În tur, România a câştigat dispută cu Israel, în deplasare, cu scorul de 78-77. În afară jocului decisiv cu Israel, “Acvilele” mai au de susţinut o ultima confruntare în Grupa H, urmând să evolueze în dată de 23 noiembrie pe terenul liderului, puternica naţională a Turciei. Pentru cele două partide, au fost convocate urmatoarele jucatoare:

– Annemarie Godri-Parau (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
– Ancuta Stoenescu (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
– Andreea Hutanu (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
– Andrea Olah (CS Municipal Satu-Mare)
– Gabriela Irimia (Universitatea Cluj-Napoca)
– Alina Craciun (Olimpia CSU Brasov)
– Dora Ardelean (Olimpia CSU Brasov)
– Ioana Ghizila (Olimpia CSU Brasov)
– Romina Filip (CS Phoenix Galati)
– Florina Pascalau
– Sonia Ursu (Nymburk)
– Claudia Pop (Wisla Can-Pack Cracovia)
– Gabriela Marginean (Perfumerias Avenida Salamanca)

Conform criteriilor de calificare, ocupantele primei pozitii in fiecare dintre cele noua grupe de calificare, precum si cele mai bune sase echipe clasate pe locurile doi, vor obtine biletele pentru Eurobasket Women 2017. Departajarea echipelor clasate pe locurile 2 se va face prin realizarea unui clasament separate, cu toate echipele situate pe aceasta pozitie in cele noua grupe, urmand sa se tina cont de rezultatele inregistrate in disputele cu echipele de pe locurile 1 si 3 si anulandu-se rezultatele cu adversarele de pe pozitia a patra.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii