Polonia i-a aplicat României scor de neprezentare

Naționala de fotbal a României a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, scor 3-0. Starul polonez, Robert Lewandowski a reușit o dublă si a urcat naționala țării sale pe primul loc în grupa de calificare.

Tabela a rezistat nemodificată timp de 11 minute, oaspeţii deschizând scorul prin Grosicki, care a şutat imparabil, mingea intrând în poartă după ce a lovit transversala. România nu a pus cu adevărat probleme în atac, astfel că la pauză selecționerul Christoph Daum a făcut două schimbări: Florin Andone şi Prepeliţă în locul lui Adrian Popa şi Hoban. Tricolorii au început repriza a doua în forţă. Acţiunile au curs spre poarta polonezilor, dar golul egalizator nu a venit. Partida a fost întreruptă câteva minute din cauza unor elemente pirotehnice care au fost aruncate în teren, una dintre petarde aterizând chiar lângă Levandowski.

Finalul de meci i-a aparţinut vedetei oaspeţilor, Lewandowski, autor a două goluri, ultimul din penalty. Polonia a devenit noul lider al grupei E, după ce Muntenegru a pierdut la Erevan, scor 2-3, iar Danemarca a învins pe Kazahstan cu 4-1.

România are cinci puncte în clasamentul grupei şi ocupă poziţia a patra după patru runde, după Polonia (10 puncte), Muntenegru (7 puncte) şi Danemarca (6 puncte). Armenia a trecut pe locul cinci, ca urmare a victoriei de azi, în timp ce Kazahstan este pe ultimul loc cu două puncte.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii