22 de persoane fără adăpost, adunate de pe străzi de polițiștii locali

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Siguranță Publică, au desfășurat în această săptămână mai multe acțiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acțiunilor au fost dentificate 22 persoane fără adăpost. Acestea au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară cu program permanent de pe strada Oașului, nr. 298 și Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă nr. 36, unde au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcției de  Asistență Socială și Medicală.

Persoanele fără adăpost au frecventat zone precum: P-ța Avram Iancu, P-ța Mihai Viteazu, P-ța Gării, P-ța Unirii, P-ța Mărăști, străzile Clinicilor, Aurel Vlaicu, Nirajului, Muncitorilor și Nicolae Titulescu.

Poliția Locală face un apel clujenilor să acorde sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la numere de telefon 0264/955 sau 0264/598784 pentru a putea lua legătura în timp real cu acestea.

Latest articles

Related articles