21 de persoane fără adăpost identificate în această săptămână de Poliția Locală

Având în vedere temperaturile scăzute pe timpul nopţii din această perioadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică au desfăşurat mai multe acţiuni în perioada 01-05 ianuarie 2017 pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acţiunilor au fost identificate 21 persoane fără adăpost, dintre care 18 adulţi şi 3 minori. Acestea  au fost legitimate şi conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 şi la cel de pe str. Dragoş Vodă, unde au fost preluate de către angajații din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială și Medicală.

Polițiștii locali verifică zonele frecventate de către persoanele fără adăpost, precum: str. Clinicilor, str. Anina, str. Aurel Vlaicu, Piața Mărăşti, Autogara Beta, Calea Turzii, str. Fabricii de Chibrituri, str. Nirajului, str. Fabricii de  Zahăr, Piața Unirii.

            Rugăm cetățenii municipiului să ne sprijine în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care observă persoane fără adăpost să ne contacteze la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784-Dispeceratul Poliţiei Locale pentru o intervenție cât mai rapidă în tere

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii