15 autobuze articulate noi sunt în drum spre Cluj (FOTO)

Cele 15 autobuze achiziționate de CTP de la Mercedes au ajuns în țară și vor circula în curând pe străzile din Cluj-Napoca.

La sfarsitul anului trecut, Primaria Municipiului Cluj-Napoca anunta ca regia locala de transport in comun a achizitionat 15 autobuze Mercedes, modelul ales fiind Mercedes Conecto Euro 6.

Licitația a fost organizată pentru 50 de autobuze. Autobuzele au podea joasă, computer de bord, camere video interior şi exterior, trapă pentru persoane cu dizabilităţi, motor Euro 6. Preţul unui autobuz se ridică la 219.500 de euro, valoarea totală a contractului fiind de aproape 11 milioane de euro.

”Suntem prinși într-un program amplu de dezvoltare în ceea ce privește dotarea cu mijloace de transport.  În săptămânile viitoare vom avea livrarea a 15 autobuze articulate. La sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai este în program livrarea primelor 11 autobuze electrice din cele 30 adjudecate. Suntem împreună cu primăria în perioada de licitare a 50 de troleibuze noi și 22 de garnituri de tramvai, din fonduri europene.La ora actuală este într-o fază avansată dotarea cu 60 de autobuze. Acestea se vor achiziționa în baza unui împrumut”, potrivit directorului CTP Liviu Neag.

Autobuzele au fost fotografiate de un utilizator din București al formului forum.metrouusor.com

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare