105 şoferi clujeni au fost amendaţi pentru depăşirea vitezei legale

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acţionat, în perioada 1 – 3 iunie a.c., în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, neacordării de prioritate pietonilor, traversărilor şi depăşirilor neregulamentare.

În perioada 1 – 3 iunie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere care au drept cauze de producere viteza neadaptată la condiţiile de drum, neacordarea de prioritate pietonilor, traversarea neregulamentară a pietonilor şi depăşirile neregulamentare. Acţiunile au vizat principalele artere de circulaţie din municipiul Cluj-Napoca.

În cadrul activităţilor desfăşurate, ca urmare a încălcării prevederilor legislaţiei în vigoare, au fost constatate 5 infracţiuni rutiereşi au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, 105 dintre acestea pentru încălcări ale regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, dar şi un certificat de înmatriculare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare