100 de tineri români participă la Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților (World Festival of Youth and Students 2017) este evenimentul de cea mai mare anvergrură internațională dedicat tinerilor din toată lumea. Acesta va avea loc la Sochi, în Federația Rusă, în perioada 14-22 octombrie 2017. La acest eveniment vor lua parte aproximativ 20.000 de tineri din peste 150 de state, conform declarațiilor oficiale de pe website-ul festivalului www.russia2017.com.

Delegația timerilor români va fi compusă din 100 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 35, fiecare dintre aceștia avand ocupații diverse: studenți, antreprenori, angajați, etc. Persoanele participante la festival provin din toate regiunile țării.
Organizarea delegației a ost și este asigurată de Comitetul Național de Pregătire al Festivalului. Membrii acestui comitet sunt următorii:
– Mihai Lucacs – președinte;
– Svetlana Crăciun – secretar;
– Vlad-Alexandru Crișan – membru;
– Raluca Dana Căplescu – membru;
– Cristian Florescu – membru.
Organizațiile implicate în participarea și coordonarea activității delegației României sunt: VOSTOK Group, Comunitatea Rușilor Lipoveni, un grup de se studenți de la Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și un grup de reprezentanți ai Academiei de Studii Economice din București.
Principalele activități la care vor lua parte tinerii români sunt: dezbateri, evenimente sportive, expoziții, seminarii, concerte, momente artistice.
Delegația României va avea de asemenea alocat, în cadrul evenimentului, un stand de prezentare a țării în cadrul YOUTH EXPO 2017.

7 tineri din delegatia Romaniei vor lua parte la Progralul Regional din cadrul Festivalului, acestia urmand sa viziiteze numeroase orase din Rusia, orase precum Kaliningrad, Ekaterimburg, Novosibirsk sau Vladivostok

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău