Acasă Social 100 de locuri de muncă pentru locuitorii din Cluj

100 de locuri de muncă pentru locuitorii din Cluj

100 de locuri de muncă pentru locuitorii din Cluj au fost puse la bătaie astăzi, la Târgul de joburi Bosch.

Nemţii caută ingineri cu diferite specializări atât pentru producţie, cât şi pentru cercetare şi dezvoltare, personal din domeniul economic şi administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de producţie, dar şi tineri cu potenţial, pe care să-i pregătească pentru o viitoare carieră de management.

“Bosch a început angajările încă din luna octombrie a anului trecut, dar până acum am recrutat personalul de specialitate, care avea nevoie de o perioadă de acomodare şi şcolarizare mai îndelungată, noii angajaţi fiind trimişi la training în mai multe fabrici Bosch din Europa. Acum începem recrutările pentru restul poziţiilor’’, a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch şi reprezentanta grupului Bosch în România. Bosch va deschide la Cluj atât un centru de cercetare şi dezvoltare, cât şi o unitate de producţie pentru industria auto.

Lucrările de construcţie pentru nouă fabrică de la Jucu, Judeţul Cluj, se vor finaliza în această vara, iar până la sfărşitul anului peste 300 de angajaţi işi vor desfăşura activitatea în cadrul acestei unităţi.

Ionela Romaniuc

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version