biciclete muntii apuseni

Biciclete noi pentru 20 de copii din sate izolate din Munții Apuseni

20 de copii din comunități izolate din Munții Apuseni vor primi biciclete noi. Acestea vor fi cumpărate din donațiile strânse în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului Liberty on Bike.

Cicliști amatori și profesioniști au concurat în cadrul a trei curse de profil. Acstea s-au desfășurat la parcul tehnologic, în zone din oraș și în zone montane din Cluj.

„Ne-am îndeplinit și de această dată dublul scop al evenimentului. Dorim să promovăm mișcarea și să contribuim la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copiii care trăiesc în zone izolate. Ne bucurăm să vedem o implicare tot mai mare a comunității noastre în acest proiect de la un an la altul”, a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj.

130 de bicicliști amatori și profesioniști au luat startul la Liberty on Bike. La Criteriul Companiilor, cursă destinată comunității Liberty Technology Park Cluj au participat 11 echipe. Peste 50 de bicicliști au pedalat apoi, sâmbătă, pe cei 35 de kilometri ai Gentlemen’s Race. Proba de anduranță s-a desfășurat duminică. 7 echipe și 13 participanți individuali la Gran Fondo Beliș, un traseu de aproape 120 de kilometri, realizat cu scopul de a descoperi peisajele minunate din zona Beliș.

„Prin cele trei competiții din cadrul Liberty on Bike ne adresăm tuturor pasionaților de ciclism, fie că merg cu bicicleta la serviciu sau descoperă zone inedite ale țării pe două roți. Anul acesta am avut în total peste 130 de participanți. Vremea a ținut și ea cu noi. Urmează să pregătim bicicletele și să le ducem copiilor din Munții Apuseni în prima parte a lunii octombrie, cu sprijinul partenerilor de la CERT”, a declarat Dan Koblicska, reprezentant al asociației sportive Tura de Noapte.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare