VIDEO. Cum arată viitorul tronson funcțional al Autostrăzii Transilvania. Se pun marcajele rutiere

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Brașov a postat pe pagina de Facebook un filmuleț în care este prezentat stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvaniei (A3).

„Pe Lotul de 18 km dintre Iernut și Chețani, parte a Autostrăzii Transilvania, în județul Mureș, antreprenorul montează parapetul de siguranță și aplică marcajele rutiere. Așternerea straturilor de asfalt a fost finalizată dar mai sunt câteva retușuri de făcut la lucrările de taluzare, la sistemul de afișaj electronic și trebuie realizat și racordul cu lotul vecin, Ungheni – Iernut, aflat deja sub trafic”, se arată pe pagina de Facebook a DRDP Brașov.

Zilele următoare va fi deschisă circulația prin varianta definitivă a nodului rutier Iernut, acesta fiind finalizat, inclusiv marcajele rutiere, conform Asociației Pro Infrastructură (API).

„Așteptăm cu interes aplicarea marcajelor pe sectorul de autostradă, astfel încât în aproximativ două săptămâni să poată fi organizată recepția la terminarea lucrărilor”, susțin reprezentanții API.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii