Polițiștii clujeni au depistat numeroși șoferi ce au încălcat legile rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Polițiștii din mai multe localități din județ au efectuat o acțiune de depistare a șoferilor care au încălcat legea, în perioada 24-26 iulie, iar astfel a fost trași pe dreapta mai mulți conducători auto ce nu dețineau permis de conducere, care conduceau sub influența alcoolului sau care le făceau pe ambele.

Sâmbătă noapte spre duminică, în jurul orei 03,15, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Căianu Mic, judeţul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu un autoturism în localitatea Sântioana, având dreptul de a conduce suspendat.

Duminică, în jurul orei 19,45, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Aiton, în timp ce conducea un autoturism pe DC 91, în interiorul localității Pruniș, deşi nu deţinea permis de conducere.

Vineri, poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale și Europene au depistat un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN Varianta de Ocolire Cluj Est, fără a deține permis de conducere.

Tot vineri, în jurul orei 13,30, politistii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au depistat un bărbat de 44 de ani, din oraşul Huedin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1R, în localitatea Sâncraiu, deşi nu poseda permis de conducere.

Duminică, în jurul orei 16,30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un conducător auto de 50 de ani, din comuna Bobâlna, în timp ce se deplasa pe de DN 1C, în localitatea Bunești, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etiotest, rezultând o concentraţie de peste 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Tot dumincă, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Cetatea Fetei, deşi nu deţinea permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, celui în cauză i-a rezultat o concentraţie de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acțiuni pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Polițiștii din municipiul Cluj-Napocași din cei din Gherla au desfășurat, tot în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, 24-26 iulie, o razie pentru a verifica în ce măsură se respectă măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus, în zonele aglomerate, centrele comerciale, supermarket-uri, piețe agroalimentare, terase și biserici, fiind depistate mai multe nereguli și sancționate un număr total de 75 de persoane.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău