benzinarie

Polițiștii clujeni au depistat, miercuri, mai mulți șoferi care au încălcat legea. Apogeul: un vehicul fără numere de înmatriculare

Ziua de miercuri a fost una cu infracțiuni rutiere din abundență, întrucât polițiștii din județ au aplicat mai multe sancțiune pentru diferite infracțiuni: circularea fără numere de înmatriculare, condusul sub influența băuturilor alcoolice sau nerespectarea semnalelor agenților de Poliție.

Un bărbat de 28 de ani din comuna Căpușu Mare, județul Cluj, a fost surprins miercuri dimineața conducând un vehicul fără plăcuțe cu numere de înmatriculare.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, autoturismul este radiat din circulaţie din luna ianuarie 2020. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au transmis polițiștii.

În aceeași zi, aproape de miezul nopții, un tânăr de 27 de ani din Suceagu „a comis-o”, fiind prins de polițiști conducând beat la volan, astfel că organele legii au luat măsurile corespunzătoare, mai ales că șoferul nu deținea nici permis de conducere. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un incident asemănător s-a produs și în Sâncreaiu, unde un șofer de 35 de ani nu a oprit la semnalele agenților de Poliție, aceștia pornind pe urmele sale până la ieșirea din localitate. S-a constat că bărbatul nu deținea permis de conducere și, pe deasupra, avea și o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recordul de alcoolemie de miercuri a fost stabilit de un conducător auto de 62 de ani din Mărgău, acesta fiind depistat, în urma probelor cu aparatul etilostest, cu 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost chiar transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii