Pas important către realizarea drumului Tureni – A3. A fost anunțat câștigătorul licitației

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a desemnat vineri câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic al conexiunii dintre Autostrada Transilvania (A3) și DN1, în zona Tureni-Mărtinești, scrie Ziua de Cluj.

Firma câștigătoare a contractului este SEARCH CORPORATION SRL, iar valoarea proiectului este de 2.3 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de nouă luni, din care studiul de fezabilitate final va lua proiectantului 7 luni, iar proiectul de autorizare a lucrărilor de execuție și obținere a autorizației de construire (PAC), alături de proiectul tehnic de execuție final (PT), vor dura câte o lună fiecare.

Drumul expres Tureni – A3 va decongestiona traficul din Turda şi va asigura o nouă variantă de acces la Autostrada Transilvania dinspre Cluj-Napoca, pe lângă cea de la Gilău. Drumul este prevăzut să aibă o lungime de 5,4 km și patru benzi.

Traficul din Turda e deja lent, iar finalizările autostrăzilor A10 și parțial A3 creează premisele unor ambuteiaje-mamut, ca în Sebeș înainte de 2013″, argumentau și reprezentanții Asociației Pro Infrastructură necesitatea realizări urgente a .

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău