Accident grav pe drumul dinspre Cluj-Napoca și Feleac. Un bărbat de 68 de ani a fost transportat la spital

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost rănit într-un grav accident de circulație. Acesta s-a produs între Cluj-Napoca și Feleac, unul dintre cele mai periculoase drumuri pentru șoferii din Cluj.

Ce transmite ISU

„O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.00, ca urmare a a unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca spre localitatea Feleac. Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Un bărbat de cca 60 de ani a primit asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. Alte două persoane au fost consultate la fața locului, fără a fi transportate la spital”, a transmis ISU

Mesajul IPJ

„Un conducător auto de 33 de ani care se deplasa pe DN1 E60, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul de 68 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele testărilor fiind negative.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii