ULTIMĂ ORĂ - Accident lângă Colina, în Mănăștur FOTO

ULTIMĂ ORĂ – Accident lângă Colina, în Mănăștur FOTO

Un autoturism s-a răsturnat în condiții neclarificate până în acest moment, incidentul fiind în derulare. Accidentul a avut loc pe stada Bucium, în zona Colina, la intrare dinspre cartierul Grigorescu, nimeni nu este rănit.

Conform polițiștilor un șofer a oprit la trecerea de pietoni, da a fost lovit din spate de un alt autoturism, care s-au răsturnat. Ultimul șofer era băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. “Un conducator auto de 60 ani, din Floresti, in timp ce se deplasa pe strada Bucium, din municipiul Cluj-Napoca, a intrat in coliziune fata-spate cu autoturismul care circula in fata sa, condus de un barbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, care s-ar fi oprit la trecerea pentru pietoni.

In urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 60 ani, s-a rasturnat, acrosand un alt autovehicul care se afla stationat.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, barbatului de 60 ani, reiesindu-i o concentratie de 0.13 mg/l alcool pur in aerul expirat”, spun polițiștii.

Foto: STIRI DIN TRAFIC – Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii