Acasă Prima Pagina Sărbătoare cu ansamblul Kelipo Romano la Cojocna

Sărbătoare cu ansamblul Kelipo Romano la Cojocna

Spectacolul va avea loc la Căminul Cultural

Artiştii din Ansamblul Kelipo Romano, vor susţine mâine un spectacol de muzică și dansuri romani la Căminul Cultural din Cojocna.

Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) Nord – Vest Cluj – Napoca prin Asociaţia Amare Prhala organizează marţi, 16 iulie, de la ora 15.00 „Ziua Lăutarului și Dansatorului Rom”.

Evenimentul îi va avea în prim plan pe artiștii de la Ansamblul Kelipo Romano, care vor oferi celor prezenți la manifestare un spectacol de muzică și dansuri romani. Activităţile din programul evenimentului „Ziua Lăutarului și Dansatorului Rom” vor avea loc la Căminul Cultural din Cojocna, unde sunt aşteptate persoanele interesate de tradițiile rome.

Manifestarea are loc în cadrul proiectului „Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version