Acasă Prima Pagina Încep înscrierile la USAMV

Încep înscrierile la USAMV

Sediul USAMV

 

Sediul USAMV

Luni, 15 iulie a început prima etapa de înscriere pentru anul universitar 2013-2014 la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca.

Cele 5 facultăţi-Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, Facultatea de Medicină Veterinară şi Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor scoate la concurs 855 de locuri bugetate şi 752 de locuri cu taxă pentru cele 24 de programe de studii acreditate.

Înscrierile se prelungesc până în 20 iulie

Admiterea la Facultăţile: Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Biotehnologii, Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, se face fără examen, după media obţinută la examenul de bacalaureat. La Facultatea de Medicină Veterinară, candidaţii vor susţine un test grilă, din domeniul biologie, cu o pondere de 15%, iar media de bacalaureat 85%.

Datorită numărului mare de dosare de înscriere depuse, s-a hotărât prelungirea perioadei de înscriere până în data de 20 iulie.

USAMV ocupa locul 5 pe țară

Înscrierile se fac la sediul Universitatii, Calea Mănăştur, nr. 3-5, Cluj-Napoca, între orele 800-1600, în zilele de luni-sâmbătă. „Conform rezultatelor evaluării în scopul clasificării universităților și ierarhizării programelor de studii, Universitatea noastră a fost clasificată în categoria universităţilor de cercetare avansată şi cercetare, ocupând locul 5 la nivel naţional. Domeniile de studii: Zootehnie, Biotehnologii, Ingineria produselor alimentare, Agronomie, Horticultură, Silvicultură, Inginerie forestieră şi Medicină Veterinară, au fost clasificate în categoria A”, precizeaza oficialii institutiei.

Mai multe informatii, la adresa: .

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version