Gazeta de Cluj informează în exclusivitate despre cazul lăcomiei vitei nebune

Acest articol este preluat de pe site-ul Gazetei de Cluj

EXCLUSIV Lacomia vitei nebune, submineaza economia nationala. Seful ANSVSA, arestat inca o luna

Cristian Duicu, directorul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor(ANSVSA), a fost arestat de magistrati pentru fapte care pun in pericol siguranta nationala, respectiv posibilitatea Romaniei de a continua exporturile de carne in Uniunea Europeana. Nicolae Pivariu, seful DSV Cluj, este pus sub control judiciar in acelasi dosar. Procurorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie(PICCJ) instrumenteaza acest dosar dupa ce procurorii de la Parchetul Bistrita au dat neinceperea urmaririi penale in cadrul aceleiasi spete. Conform unor surse din cadrul PICCJ mai multi sefi ai DSV din zona de Nord-Vest sunt cercetati in acelasi dosar. Procurorii cerceteaza faptul ca sefii de la ANSVSA au falsificat niste documente legate de starea de sanatate ale unor vite, care au fost exportate in Uniunea Europeana, iar acest lucru ar putea pune in pericol exporturile de vita ale Romaniei in UE.

Spre deosebire de mass-media romaneasca ne informam corect cititorii cu privire la prelungirea mandatului a inculpatului Duicu Cristian Ionel in speta falsificarii documentelor privind boala vacii nebune pe exporturi de carne in Uniunea Europeana. Fapta inculpatului si a acolitilor sai pun in pericol deosebit exporturile de vita ale Romaniei in Uniunea Europeana, asupra tarii noastre putandu-se declansa actiunea de infringement. Inca un caz in care lacomia persoanala submineaza economia nationala.

Citeşte articolul în întregime pe : http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj/exclusiv-lacomia-vitei-nebune-submineaza-economia-nationala-seful-ansvsa-arestat-inca-o-luna/

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.