BestEnginier la Cluj

best

25 de firme şi organizaţii îşi caută colaboratori şi angajaţi în diferite domenii. În cursul zilei de astăzi inginerii în devenire sau inginerii care sunt în căutarea unui loc de muncă nu s-au prea înghesuit la eveniment.

“Sincer, până acum sunt un pic dezamăgită de câţi s-au prezentat, dar sper ca astăzi şi mâine să avem cât mai mulţi candidaţi.”, a spus unul dintre angajatori.

Firmele prezente în cadrul târgului caută atât persoane care au 1-2 ani de experinţă în domeniu, cât şi absolvenţi proaspăt ieşiţi de pe băncile facultăţii ori care se află în ani terminali.

“Am prefera studenţi în ultimul an sau tineri absolvenţi ca să-i instruim şi să-i formăm în domeniu.”, a spus un alt angajator.

Aici mai puteţi găsi şi anumite cursuri de calificare profesională pe care le puteţi face în cadrul diferitelor firme.

“Nu căutăm neapărat să angajăm. Cursurile sunt de operare şi programare pe maşini, unelte cu comandă numerică , însă dorim să ne extindem echipa de traineri şi în acelaşi timp căutăm persoane care să aibă experienţă în operarea şi programarea maşinilor şi uneltelor cu comandă numerică.”, a spus unul dintre trainerii firmei Teaching.

Ştudenţii şi absolvenţii unui profil tehnic speră ca salariile de la care vor porni în această carieră să fie de minim 1700-1800 lei.

Târgul va rămâne la Cluj astăzi până la ora 18:00 şi mâine între orele 10:00-17:00.
Printre firmele angajatoare se numără şi Fujikura, Leoni, Teaching, Purolite etc.
Evenimentul este susţinut de Audi Ungaria, Signal Iduna, Contact Singapore & Kilpartick International.

Claudia Alexandra Radu

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii