Începutul discuției pe linia roșie dintre Putin și Obama:

Володя: Hielău.КАКдела, nigga? (Care-I șmenu’ omologule?)

BORÓK: Hands off Crimeea, judoka mother fucker…

În urmă cu 2 zile am asistat la scrierea a încă unei pagini murdare a istoriei. Scrisă după un tipar parcă de când lumea, aceeaşi poveste în care rechinul înghite bibanul, în care sluga e lovită de stăpân cu propria-i palmă, în care pisica mutilează șoarecele iar apoi îl lasă aparent să fugă.

Duminică MAMA Rusie prin Tătucul Putin a sluțit Ucraina, rupându-i o membră. De parcă nu ar fi fost de ajuns demonstrația de TIR de acum o lună asupra “nenorociților de fasciști răzvrătiți”, nedemnii urmași ai lui Pușkin și-au întins mârșav mantaua până pe țărmul Mării Negre, făcându-l să crape de rușine pe marele Gogol.

Văzând nelegiuirea, atot binevoitorii și preabunii americani nu au stat cu mâinile în sân, somând în nenumărate rânduri Rusia și amenințând-o cu excluderea de la “masa bogaților”.  În milostivul și dezinteresatul demers al lui Obama, s-a alăturat și doamna “n-avea nici cur, nici țâțe“ Merkel, care cu un gest extrem l-a șters pe Putin de pe lista “Flamingo Boy”. Vitea Putin a rămas surd la cererea influentei Germanii, parcă pe principiul ardelenesc  “Poate-avea mândra cojoc, daca-I hâdă nu o joc “.

Nu putem nega realitatea etnică din “secuimea” numită Crimeea, și anume faptul că aceasta este locuită într-o majoritate covărșitoare de ruși, iar alipirea ei spre Ucraina a fost o greșeală istorică. Totuși, nu o poți rupe acum de pătimita Ucraină si s-o trimiți înapoi la mă-sa.

Cu toate acestea, nu înțelegem de ce “câinele de pază al lumii“ numit NATO, a tăcut când pe Maidan mureau cu sutele, iar acum vrea binele suprem pentru Ucraina.

În cocluzie, nu trebuie să fi doctor în domeniul relațiilor internaționale ca să-ți dai seama că pe toți aceștia îi doare în c_r de poporul ucrainean, având acolo doar un interes mare, pe care îl urmăresc până la capăt.

Aș spune doar atât:

“Iezuiți (NATO), Neiezuiți (RUSIA), TOȚI SUNT BANDIȚI !“

Cristian Dutuciuc