zpnl

Azi, la Casa de Cultură a Studenților a avut loc lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2014. Pentru a-i susţine, la Cluj, a venit şi  Crin Antonescu. Au participat şi liberalii din Bistrița şi Maramureș.

Candidata clujeană şi a judeţelor din nordul Transilvaniei, pentru europarlamentare, este Norica Nicolai, care a şi reprezentat orașul în două mandate în Parlamentul României.

În discursul său, Antonescu a pus accentul pe corupţia din PSD, ţinta principală fiind Victor Ponta. 

Vom lăsa să treacă perioada de sărbatori, pentru că noi, Național Liberalii suntem creștini, însă cât de curând vom depune o moțiune de cenzură împotriva premierului Victor Ponta pentru a-l înlătura din funcție. Putem s-o introducem având teme economice şi, de asemenea, aşteptăm lămuriri privind şefii de la poliţie puşi de domnul Duicu.”, a spus Crin Antonescu.

Norica Nicolai a declarat: ”Pe 24 mai, PNL îndeplinește 139 de ani. De aceea, vom începe sărbătorirea printr-o victorie. Cineva spunea ca trebuie să începem revoluția bunului simț. Eu afirm că noi ca partid, nu am încetat niciodată această revoluție. Marea noastră greșeală a fost ca nu am câștigat niciodată singuri, dar de această dată trebuie să o facem.”

Cei cinci candidați, autointitulați  ”eurocampioni”, pentru regiunea nord-vest a țarii sunt :Edward Helvic, Renate Weber, Ramona Mănescu, Cristian Buţoi și Norica Nicolai. La încheierea evenimentului, Crin Antonescu i-a înmânat o cupă aurie Noricăi în semn simbolic pentru o viitoare victorie a acesteia.

 Mihaela Trif