Zilele comunei Tureni

Zilele comunei Tureni (VIDEO, FOTO)

În Comuna Tureni a fost sărbătoare timp de două zile, locuitorii sărbătorind Zilele Comunei. Nume importante al muzicii românești i-au încântat pe cei prezenți, capetele de afiș fiind: Ovidiu Purdea Someș și Ghiță Munteanu.

Gazda evenimentului a fost îndrăgita solistă de muzică populară Adriana Irimieș, acompaniată de Formația instrumentală Dumitru Mocan.

Copiii comunei, membri ai ansambulului Izvorașu Turenilor, au organizat un moment special pentru a marca Centenarul Marii Uniri. Pe acordurile imunului comunei lansat anul trecut, copiii au defilat în costume populare, având un tricolor lung.

Comuna Tureni reprezintă un exemplu de unitate politică, etnică și culturală, astfel că persoane politice aparținând unor partide diferite au ales să fie prezente la sărbătoarea comunei. Primarul comunei, Doamna Elena Daniela Mănăilă, a declarat că la Tureni orice sprijin venit de la administrațiile locale ale orașelor sau de la administrația județeană este binevenit. Important este binele cetățenilor și nu eventuale dispute politice. Astfel, au ținut să fie prezenți: senatorul Marius Nicoară, deputatul Cristina Burci, vicepreședintele Consiliului județean Cluj, Vakar Istvan, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, dar și primari ai comunelor vecine.

”Le transmit louitorilor comunei Tureni să rămână la fel cum îi știu eu. Le promit că și eu rămân aceeiași care am fost și până acum. La Mulți Ani, Tureni! La Mulți Ani, România! Pe cei din Tureni îi iubesc și o să dau tot ce am mai bun pentru ca localitatea să se dezvolte”, este mesajul transmis de doamna primar.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare