VIDEO. Semnături falsificate pentru Daniel Florea și Gabriela Firea, la Primăria Sectorului 5, din capitală

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Alianța USR-PLUS a anunțat că a sesizat Poliția și Direcția Națională Anticorupție după ce în spațiul online a apărut un film în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 ar falsifica semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, și primarului general, Gabriela Firea, scrie ziare.com.

„Furt, fals si uz de fals in competitia electorala din Bucuresti! Am sesizat DNA si DGPMB pentru ca e si treaba lor”, a scris pe pagina sa de Facebook, Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

În înregistrare apar mai multe persoane, presupuși funcționari din Primaria Sectorului 5 sau persoane plătite pentru astfel de lucuri, care semnează în fals pe listele de susținere ale candidaților PSD Gabriela Firea și Daniel Florea, primar al Sectorului 5.

„Furtul (=peseditul) este în firea lor! La primărie DFectă a Sectorului 5, oameni plătiți din bani publici falsifică semnături de zor pentru PSD, Florea și Firea. Aceasta este imaginea tragică a administrațiilor locale din București conduse de baroni.

Alianța USR PLUS va depune mâine plângere penală împotriva PSD, a primarului Daniel Florea și a tuturor persoanelor care apar în acest video. Infracțiunile comise sunt fals, uz de fals, delapidare (folosirea resurselor primăriei in scopul personal și de partid) și abuz în serviciu”, a anunțat și Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

„Nu am nicio indoiala ca in toate primariile conduse de PSD se procedeaza la fel. Nici eu, nici colegii mei nu am vazut pe cineva de la PSD care sa stranga semnaturi in strada pentru Gabriela Firea sau pentru vreunul dintre primarii de sector. Cred ca procurorii ar trebui sa se sesizeze si sa-i intrebe pe cei identificati in acest video despre ce anume activitati «de birou» era vorba acolo”, a scris si Ana Ciceala, membra a USR pe pagina ei de Facebook.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău