VIDEO. Primar din județul Cluj, chef pe manele în pandemie, fără respectarea vreunei reguli

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Primarul liberal din comuna Ciucea, județul Cluj, Abrudan Radu Florin, a fost surprins în timp ce chefuia cu mai multe persoane, pe ritmuri de manele, neresectând vreo regulă împotriva răspândirii COVID-19.

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra a postat filmulețul cu petrecera pe pagina sa de Facebook, cu următorul mesaj: „La Ciucea, primarul și viceprimarul dansează pe manele în plină pandemie, alături de un pădurar renumit în zonă. Oare autoritățile statului dorm sau dacă este primar de la PNL închidem ochii și ne prefacem că nu am văzut nimic?”

Petrecerea a avut loc joi seara, la o cabana din comuna Ciucea, fiind sărbătorită ziua de naștere a unui pădurar din zonă.

„Da, domnule, am fost la o petrecere. Ce să zic, că nu am fost? Petrecerea a fost aseară. Au participat maxim 20 de persoane. Pădurarul respectiv nici nu este de la noi din sat. Am fost cu niște prieteni și ne-am distrat. Acum sunt la Primăria Ciucea unde lucrez pentru oamenii din comună. A fost și viceprimarul și mai multe persoane. Unul dintre ei a filmat. Acum nu pot să le caut telefoanele la toți”, este punctul de vedere al edilului.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău