Veronica Tămaș, social-democrata ce candidează la Primăria Aluniș, spune că țelurile ei sunt evoluția comunitară și bucuria de a aduce oamenii aproape

De profesie asistentă medicală, Veronica Tămaș, candidatul PSD la Primăria Aluniș, spune că principalele ei calități sunt puterea și omenia. Ea spune că se bazează mult pe munca în echipă și că este un om de bună credință.

”Mi-e greu să spun care e caracteristica mea dominantă, nu ştiu dacă e forţa sau e sensibilitatea. Nu aş putea să fac munca de asistent medical dacă nu aş avea puterea, priceperea şi omenia care asigură, în egală măsură, şansa unui bolnav de a se ridica sănătos şi optimist de pe patul de spital.
O femeie, cred eu, analizează mult mai atent orice demers care are în centrul obiectivelor sale omul şi dacă ştie să funcţioneze ca un coechipier adevărat rezultatele nu se vor lăsa niciodată aşteptate.
Buna credinţă e vitală în orice ecuaţie profesională sau politică. E materie primă, nu condiment. Dorinţa de a face bine, de a găsi soluţii paşnice de evoluţie comunitară, bucuria de a aduce oamenii aproape, de a trata orice durere, de a asculta ce au de spus oamenii, de a alege soluţia ideală pentru echipa cu care ai pornit la drum, sunt de asemenea elemente fundamentale în portofoliul unui conducător de succes”, a declarat Veronica Tămaş, candidatul PSD la Primăria Aluniş.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.