TURDA GĂTEŞTE ÎN SĂRBĂTOARE PENTRU TOATĂ COMUNITATEA

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Anul acesta municipalitatea turdeană a ales să ofere celor prezenţi la Zilele municipiului o adevărata paletă gastronomică naţională şi internaţională, în care cei mai renumiţi bucătari îşi vor etala măiestria în arta gustului.

Astfel, în perioada 11-13 august 2017 pe aleile Parcului Central unele dintre cele mai renumite restaurante turdene împreună cu bucătari din străinătate vor face o demonstraţie culinară de excepţie, cu mâncăruri specifice tradiţionale româneşti, dar şi străine.

Programul festinului culinar este următorul:

Vineri ,11 august 2017 – Ziua 1
Începând cu ora 11.30, restaurantele turdene îşi vor prezenta cel mai special preparat, asezonarea meniului specific local cu băutură, apoi degustare.  De asemenea, va avea loc şi un târg de produse tradiţionale.

Sâmbătă, 12 august 2017– Ziua 2
Bucătari din Franţa, Polonia, Ungaria, Serbia şi Ucraina vor face o demonstraţie de artă culinară pe cinste! Fiecare va prepara o reţetă tradiţională, specifică ţării din care provine, urmând ca toate preparatele să fie date apoi la degustare publicului.

Duminică, 13 august 2017 – Ziua 3
În cea de-a treia zi a “Festivalului de Bucătărie Turdeană” se va doborî un record. Se va pregăti cel mai mare Balmoş din istoria Turzii! Circa 300 de litri de Balmoş vor delecta turdenii care vor participa! Toate porţiile vor fi distribuite gratuit!

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău