Simpozionul: uniformele din slujba comunităţii –sacrificiu şi recunoştinţă

De două decenii, cetăţenii din Câmpia Turzii sărbătoresc în fiecare an,  alături de întreaga comunitate: Zilele municipiului.

Fiind o ediţie aniversară, organizatorii şi-au propus să cuprindă toate elementele care definesc municipiul în diverse momente ale vieţii.

Unn eveniment inovativ care va fi organizat pentru prima dată la Câmpia Turzii este simpozionul: „Uniformele din slujba comunităţii”, în cadrul căruia vor fi prezentate armele” care deservesc municipiul Câmpia Turzii: Armata, Poliţia, ISU şi Jandarmeria .

Acest eveniment de mare rezonanţă oferit celor care îşi sacrifică timpul şi uneori viaţa în slujba semenilor este pentru organizatori un moment de recunoaştere a profesionalismului, dăruirii şi siguranţei comunităţii în care trăim. Totodată, în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate filme documentare despre activitatea, rolul şi importanţa acestor instituţii, dar şi al oamenilor care de-a lungul timpului au dat dovadă de sacrificiu.

La simpozion au fost invitaţi: reprezentanţi ai Bazei Aeriene “General Emanoil Ionescu”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram IAncu”al judeţului Cluj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, Sistemul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă-112, precum şi colonei şi generali în rezervă din cadrul acestora. De asemenea, cei prezenţi vor putea vizita standurile expoziţionale cu distincţii, trofee, uniforme, documente şi imagini reprezentative ale fiecărei entităţi.

În semn de recunoştinţă pentru colaborarea deosebită şi implicarea în activitatea pe care o desfăşoară, edilul municipiului Dorin Lojigan va acorda diplome de apreciere cadrelor în rezervă care de-a lungul timpului şi-au arătat devotamentul în slujba comunităţii, dar şi reprezentanţilor instituţiilor invitate la eveniment.

            Acţiunea desfăşurată în cadrul Zilelor Municipiului “Câmpia Turzii-Porţi Deschise” va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” în data de 9 august 2017, ora 15.00.

           

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii