Plus Turda, organizația în care “afară e vopsit gardul și înăuntru-i leopardul”. Electoratul nu e prost, o va taxa la urne

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Să “reformezi” un om și să ai pretenția să te creadă electoratul că tocmai ce ai găsit un om nou-nouț este o strategie foarte greșită. Se pare că, nu însă, și pentru Plus Turda. Altfel nu se explică de s-au bucurat teribil când Simona Baciu a sosit în “barca” lor, în ciuda trecutului ei politic, cel puțin controversat.

Plus Turda s-a dorit a fi o alternativa la actuala clasa politica, dar, de fapt, nu este. Nu demult, cei de la PLUS Turda anunțau, cu surle și trâmbițe, intrarea in formațiunea lor a Simonei Baciu. De fapt a fost un mare fâs! Între timp, și-au dat seama și cei de la PLUS ca Simona Baciu reprezintă o vulnerabilitate. De ce? Au acceptat in rândul lor o persoana care are pe numele ei o plângere penală, dar nu asta ar fi cea mai mare problema. Simona Baciu a fost mâna dreapta a lui Stefanie. Ea a fost numita de fostul primar din Turda, Tudor Stefanie, pe poziția de director al Salinei Turda.

Adevărul este că, în acest moment, Simona Baciu, “candidatul” pentru Primăria Turda, sau, mă rog, cea care se visa candidat, nu este nici măcar pe lista de consilieri locali. Acesta este adevarul despre acel candidat anunțat cu mare zarva. In PLUS Turda mai exista persoane care au relații de rudenie cu foști PSD-isti importanți, fosta deputata PSD Cristina Burci a avut grija sa-și infiltreze in PLUS Turda rudele. Aceasta scurta radiografie ne arată ca de fapt PLUS Turda este un amestec de oameni girați de Stefanie, câteva neamuri ale unora din PSD si o mâna de naivi.

Adică PLUS Turda are membri girați și numiți de Stefanie in funcții publice, are membri care sunt neamuri cu foști PSD-isti grei, iar omul care încerca sa facă jocurile in cele 2 partide, USR și PLUS este fostul consilier al lui Matei. De ce sa mai votam USR PLUS?

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău