Fostul șef, Sebastian Câmpian protejatul lui Liviu Alexa, a demisionat, noaptea, pe WhatsApp

Fostul șef PSD Florești, protejatul lui Liviu Alexa, a demisionat, noaptea, pe WhatsApp

Fierbere mare la PSD Florești, după ce fostul șef al organizației, Sebastian Câmpian, și-a dat demisia, în noaptea de luni spre marți, pe…WhatsApp și e-mail. Noul șef al Organizației PSD Florești a fost ales, marți, în persoana lui Puiu Somlea.

Azi dimineață (marți-n.r.) a apărut pe grupul nostru de Whatsapp, și pe mailul partidului, demisia lui Câmpian. Toți colegii din organizație s-au bucurat, pentru că era o persoană cu o atitudine dictatorială și utiliza frecvent un limbaj jignitor. Eu am mai fost președinte al PSD Floresți, în perioada 2012-2014, și oamenii mă cunosc, știu că am ridicat partidul. În perioada aia am reușit ca PSD să aibă șase consilieri locali și un viceprimar. Am colaborat bine cu primarul din Florești, Horea Șulea. De altfel, el va candida la Primăria Florești și acum, la alegerile locale, iar PSD, alături de alte partide, îl va susține”, a declarat, pentru clujmanifest.ro, Puiu Somlea, noul șef al PSD Florești.

Câmpian, ales nestatutar, cu sprijinul lui Alexa

“De altfel, nu mai constituie un secret pentru nimeni faptul că Sebastian Câmpian a fost ales, la momentul respectiv, în mod nestatutar șef al organizației PSD Florești. Haiducește, așa, Liviu Alexa nu a dat voie nimănui să mai candideze pentru această funcție, iar lucrurile au mers ca unse. Alexa este un personaj de ocolit. El are și acum oameni în partid care îi transmit ce se discută, înregistrează sau chiar îl țin la curent în direct. Pentru mine, ca pentru multă lume, de altfel, ascensiunea lui Liviu Alexa, ce a culminat cu numirea lui la șefia PSD Cluj, pentru o scurtă vreme, rămâne învăluită în mister. Membrii PSD i-au căutat adeziunea, când a candidat la Primăria Cluj și a luat 3%, și nu au găsit-o. A fost căutată și la Cluj și la București. Nu există decât o singură concluzie logică: nu a fost membru PSD”, explică noul șef al organizației social-democrate Florești.

De  profesie…șef  PSD

Legat de  demisia  fostului șef, Sebastian Câmpian, oamenii din partid spun că nu e nicio pierdere.

Se săturaseră toți de el, de calitatea lui umană. Singura lui profesie, oficială, era cea de șef al PSD Florești. În fapt, era samsar de mașini. Le aducea din Germania și le vindea aici. În declarația de avere era aproape în postura de a apela la ajutor social, el figurând doar cu venituri din indemnizația de la un Consiliu de administrație și cea de la Consiliul Local, a declarat, pentru clujmanifest.ro. noul șef al PSD Florești, Puiu Somlea.

Citește și:

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii