Se lucrează din nou pe drumul județean DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu judeţul Sălaj

Pe drumul județean DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu judeţul Sălaj au fost reluate lucrările de reabilitare și modernizare.

În contextul condițiilor meteorologice favorabile desfășurării anumitor categorii de lucrări, pe drumul judeţean DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu judeţul Sălaj au fost reluate lucrările de investiții derulate anul trecut.

Sunt vizate şase poduri

 Lucrările actuale vizează reabilitarea a șase poduri, la trei dintre acestea lucrările aflându-se în plină desfășurare.

Având în vedere condițiile meteo din ultimele zile și apropierea primăverii, am dispus intensificarea pregătirilor în vederea deschiderii de noi șantiere, astfel încât în perioada imediat următoare să putem demara concomitent noi lucrări de reabilitare și modernizare a drumurilor județene” a afirmat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Anterior acestor lucrări, investițiile Consiliului Județean Cluj pe drumul județean DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu județul Sălaj au constat în asfaltarea, prin turnarea a două straturi de asfalt, respectiv binder și strat de uzură, a unui tronson în lungime de 8 kilometri, mai exact între kilometrii 36+000 şi 44+000.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii