Acasă Politic Sărbătoarea comunei Moldovenești (VIDEO+FOTO)

Sărbătoarea comunei Moldovenești (VIDEO+FOTO)

Locuitorii celor șase sate aparținătoare comunei Moldovenești s-au întâlnit pentru a sărbători împreună Zilele Comunei.

Ca o tradiție a locului, a fost organizat un concurs de gătit. Primăria a furnizat carnea și fiecare sat a pregătit un ceaun din care au fost invitați să guste toți cei prezenți. La această sărbătoare au participat și vânătorii din localitate, ei pregătind de asemenea, ceaun cu carne de vânat.

În cadrul acestui eveniment a fost organizată și o competiție de fotbal la care au participat echipe din satele comunei.

Cu această ocazie, primarul Ioan Mărginean a premiat 11 cupluri care au aniversat 50 de ani de căsnicie.

Spectacolul artistic a cuprins momente de muzică populară, românească și maghiară, dar și un concert de muzică ușoară. Tinerii comunei organizați în anambluri populare au încântat audiența cu dansurile lor tradiționale.

”Conform tradiției, și în acest an organizăm Zilele comunei la sfârșitul lunii august. Are o importanță deosebită ca pe plan comunal, în fiecare an acest sfârșit de săptămână să fie cu totul altfel. Doresc ca întâlnirea cu cei veniți de departe și cu locuitorii satelor comunei să fie un prilej de bucurie, distracție și voie bună. Să lăsăm deoparte gândurile care aparțin de grijile cotidiene. Vreau să mulțumesc celor care ne-au ajutat, ne-au sponzorizat și celor care lucrează pentru ca totul să decurgă cât mai bine”, a fost mesajul primarului Ioan Mărginean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version