PSD Florești își caută liderul salvator. Sebastian Cîmpeanu, în pole position

Aflat în derivă atât la nivel național, cât și județean și local, PSD își caută drumul spre normalitate. Și, mai ales, caută oameni de valoare, capabili a pune osul la munca reconstrucției, interesați de social democrație și nu de pierde vară oportuniști.
În ultimii 5 ani, PSD FLorești, fie că vorbim de locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale, a obținut scoruri minuscule. De altfel, atâta timp cât pierde vară ca Doru Matei, consilier local demis de PSD, aterizat cu un picior în barca USR (!), ajung să fie exponenții partidului, scorurile microscopice sunt absolut normale. Acum însă social democrații din cea mai mare comună a țării au șansa de a începe drumul reconstrucției.
În cadrul alegerilor interne de vineri, din PSD Florești, social democrații își vor alege conducerea și delegații pentru viitorul Congres național. În pole position și decis a pune umărul la reconstrucția organizației cu sânge proaspăt și dornic de muncă, este Sebastian Cîmpeanu, consilier local PSD.
La municipiu, la Cluj Napoca, PSD a punctat pentru un viitor altfel și pentru ieșirea din veșnicul interimat nevalidat prin vot, prin alegerea ca președinte a lui Anca Ciubăncan. Acum social democrații au aceeași șansă și în cea mai mare comună a țării, Florești.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare