Proiectele Primăriei pentru modernizarea comunei Baciu

Primarul comunei Baciu i-a anunțat pe locuitori că guvernul Tudose va finanța patru dintre proiectele pe care Primaria le-a întocmit pentru realizarea unor importante și atât de necesare investiții în infrastructură.

Astfel, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vor fi alocați 20,2 milioane lei -aproximativ 5,3milioane euro – pentru lucrări de modernizare ale satelor comunei noastre. Astfel, pe baza proiectelor, Primăria va realiza următoarele obiective:
* înființare rețea de canalizare în localitățile Sălistea Nouă, Corușu, Popești și stație de epurare în localitatea Popești: 5,665,478.00 lei,
* rețea de canalizare și stație de epurare în localitatea Suceagu: 10,048,906.00 lei,
* construire grădiniță în comuna Baciu: 4,536,069.37 lei. • •Extindere rețea de canalizare pe străzile Brădetului,Planetelor,Cimitirului,Salcâmului și Mesteacănului in com Baciu.2862363.00lei
”Menționez că acestea sunt doar o parte dintre proiectele pe care le-am făcut la Primărie și le-am trimis la guvern pentru a obține finanțare. Va asigur, dragii mei concetățeni, că ne vom strădui să obținem și alte fonduri pentru a face din comuna noastră un spațiu al modernității și al civilizației, în care cetățenii plătitori de taxe și impozite să aibă toate condițiile unei vieți urbane normale.Mai menționez că guvernul României, condus de premierul Tudose, a alocat peste 670 de milioane de lei pentru investiții în modernizarea județului Cluj”, potrivit primarului Ioan Florin Mureșan.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii