Dorin Popa iara

Primarul liberal Dorin Popa, din comuna Iara, și-a împroprietărit mama cu 50 de hectare de pădure

Edilul din comuna Iara, liberalul Dorin Popa, cel care este și acum în funcție, și mai candidează pentru un nou mandat, și-a împroprietărit mama, Popa Maria, cu 50,53 hectare teren cu vegetație forestieră și agricolă, așa cum reiese din documentul trimis către Comisia Județeană de Fond Funcuar Cluj. Ce-i drept, potrivit procesului-verbal, pe numele Popa Maria există un dosar, cu numărul 12, numai că localnicii susțin că femeia nu ar avea acte chiar pentru tot acest teren ce i-a fost…dăruit sub semnătura propriului ei fiu.

A dat la toată lumea, de la secretari la concubine

Și, după ce și-a împroprietărit mama cu peste 50 ha de pădure, primarul din Iara, Dorin Popa, nu a uitat nici de secretarul interimar Petruța Drăghiciu, căreia i-a dat 5,82 hectare de teren. De asemenea, același primar i-a dat și prietenului său, de la Masca, 23,09 hectare de pădure, în localitatea Masca. Nici prietenul și colegul său, consilierul Palacean, nu a fost uitat, primarul Dorin Popa atribuindu-i soției acestuia 11,51 hectare de pădure, în satul Surduc, din comuna Iara. De asemenea, mama consilierului din Lungești, Ana Felicia, a primit și dânsa7,33 hectare de teren. Și Petru Fănel, mâna dreaptă a primarului, cel care execută, fără să crâcnească, orice ordin primit de la șeful său, a primit teren în Iara, ce-i drept, mai puțin, așa, pe măsura funcției: 8, 12 hectare de teren. Și concubina fostului secretar, Samoila Maria Nadia, a fost împroprietărită cu 15,41 hectare de teren, semn de primarul Dorin Popa nu uită pe nimeni dintre apropriații săi.

 

Pentru ce o fi plătit 202000 de lei unor firme de avocatură?

După ce a făcut “zestre” tuturor apropiaților săi, primarul liberal Dorin Popa nu încetează să ne uimească, cheltuind, în decursul a doar circa șase luni, nu mai puțin de 202000 de lei pe servicii juridice. Anexăm dovada plăților făcute de primarul din Iara, liberalul Dorian Popa, către două firme de avocatură. Oare ce sfaturi juridice, atât de prețioase, o fi primit primarul?

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii