Sunteti aici:PoliticPMP Turda, după ce a scos, la locale, un scor mai mic decât cota TVA, se pare că e pe drumul desființării

PMP Turda, după ce a scos, la locale, un scor mai mic decât cota TVA, se pare că e pe drumul desființării

Publicat in data

Politicienii din PMP Turda nu se simt prea confortabil după înfrângerea răsunătoare de la alegerile locale. Asta, în ciuda jocului murdar la care au recurs în campania electorală. Mai mult, partidul pare că plutește în derivă, mergând pe drumul desființării.

În perioada precampaniei electorale, cât și în perioada campaniei propriu-zise, au curs valuri de promisiuni și laude până la cer. Candidații PMP promiteau marea cu sarea și prezentau sondaje care îi arătau ca învingători. Cum au fost făcute aceste sondaje, a dovedit presa, încă din campanie: fake.

Au încercat să prostească lumea cu sondaje fake

Vă amintiți că, mânat de dorința disperată de a câștiga alegerile locale, PMP Turda a recurs la gesturi total ne fair-play și care sfidează bunul simț și legea și a fabricat un sondaj de opinie, pe Poll Maker, o platformă unde pot fi șterse voturile pe care nu le agreezi. Așa se face că, în campanie, PMP-iștii Turdeni s-au pus pe vot, fiecare de câte ori a putut, activitatea lor fiind coordonată pe propriul lor grup de Whatsapp.

Un procent de 10% te trage pe linie moartă

În ciuda acestor eforturi, au existat, încă de atunci, voci care estimau un procent de 5% la alegerile locale pentru PMP Turda, semn că locuitorii nu se lasă prostiți de șmecherii ieftine. Ei bine, la urne s-a obținut ceva mai mult, 10%, procent ce nu a umplut de glorie PMP Turda și a spulberat și visul de a avea primar din partid. Cu un scor mai mic decât cota TVA, PMP Turda are un viitor sumbru și nu se poate îndrepta spre altceva decât spre dezastru, mergând, poate, chiar până la desființarea partidului. Și când te gândești că PMP-iștii se visau conducătorii orașului Turda…

 

Candidați PMP cu iz penal, la Turda. Adrian Nap angajează minori și nu plătește CAS

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...